Promjene u rukovodstvu u Odjelu za agencijsku prodaju u GRAWE Hrvatska d.d.

Na mjesto direktora za agencijsku prodaju u GRAWE Hrvatska d.d., nakon odlaska Hrvoja Grčića s te pozicije u Upravu, došao je Dalibor Sinić, dosadašnji direktor regije Središnja Hrvatska za agencijsku prodaju. Daljnji razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala u toj regiji preuzela je nova direktorica, Bernarda Jelenčić koja će svojim dosadašnjim iskustvom u prodaji osiguranja doprinijeti ostvarenju ciljeva poduzeća.


 „U GRAWE-u me privukao jasan cilj i vizija rasta i razvoja poduzeća kao i orijentiranost prema zadovoljnom korisniku i zaposleniku. Dugogodišnja tradicija i stabilnost na tržištu dvije su prepoznatljive snage GRAWE Hrvatska u kojima sam vidjela priliku da objedinim svoja znanja te da se i dalje osobno razvijam. Nakon dugogodišnjeg iskustva u prodaji osiguranja, svjesna sam da su ljudi snaga stoga se posebno veselim upoznavanju novih ljudi, ali i istraživanju novih procesa, učenju od kolega te pronalaženju zajedničkih rješenja u svrhu ostvarenja ciljeva poduzeća“, rekla je Bernarda Jelenčić, direktorica središnje regije u GRAWE Hrvatska d.d.

Bernarda Jelenčić, mag.oec., u GRAWE Hrvatska d.d. dolazi s mjesta Relationship managera u Generali osiguranju. Nakon završetka Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, svoje zavidno iskustvo u prodaji osiguranja stekla je radom u dva osiguravajuća društva, gdje se kontinuirano dodatno educirala te profesionalno i osobno razvijala.

Agencijsku prodaju regije Središnja Hrvatska, uz Bernardu, i dalje će, također na poziciji direktorice regije, voditi Ines Filipović, mag.oec, koja je u GRAWE Hrvatska d.d. na toj funkciji od svog dolaska u GRAWE, u prosincu 2016. godine.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox