Promjene u Upravi GRAWE Hrvatska d.d.

Nadzorni odbor GRAWE Hrvatska d. d. je na svojoj sjednici 4. veljače 2019. godine odobrio prijedlog g. Igora Purete da ga se oslobodi dužnosti predsjednika Uprave s istekom mandata 2. travnja 2019. Nakon gotovo 20 godina na pozicijama člana i predsjednika Uprave GRAWE Hrvatska d. d. g. Pureta odlazi na vlastiti zahtjev i iz osobnih razloga.


G. Othmar Ederer, predsjednik Nadzornog odbora GRAWE Hrvatska d. d. izjavio je:

„Pod vodstvom gospodina Purete GRAWE se razvio i pozicionirao kao jedno  od najvažnijih osiguravajućih društava na tržištu osiguranja u Republici Hrvatskoj. Osim toga, u sklopu GRAWE koncerna, GRAWE Hrvatska d. d. je postalo najveće društvo nakon matične kuće. U ime GRAWE Grupe od srca mu se zahvaljujem na gotovo dva desetljeća uspješnog rada za GRAWE. Nadzorni odbor izražava žaljenje zbog odlaska gospodina Purete s pozicije predsjednika Uprave te mu želi sve najbolje u budućnosti“. Na profesionalnoj razini, gospodin Pureta će nastaviti raditi u okviru GRAWE Grupe kao savjetnik za prodaju i marketing.

Predsjedavanje Upravom preuzima gospođa Nataša Kapetanović koja je godinama zaposlena u GRAWE Hrvatska d.d. te je članica Uprave od 2010. Nadalje, u timu Uprave ostaje gospođa Adriana Tomić koja je članicom Uprave kao dugogodišnji GRAWE zaposlenik postala 2017. Za novog člana Uprave, nakon odobrenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, bit će imenovan gospodin Hrvoje Grčić koji je u društvu zaposlen od 2015. i koji će svojim velikim iskustvom u prodaji i marketingu doprinijeti daljnjem razvoju društva na tržištu osiguranja u Republici Hrvatskoj. (G.G.)

 
Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox