Promocija hrvatskog turizma u Bavarskoj i Hessenu

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) predstavila je ovih dana hrvatsku turističku ponudu na godišnjem okupljanju bavarskih autobusera u gradu Deggendorf te na sajmu Viva Touristika u Frankfurtu, a na tim je predstavljanjima zabilježeno i veliko zanimanje za putovanja u hrvatska turistička odredišta.

 

Ističući da je na jubilarnom 65. okupljanju bavarskih autobusera Hrvatska predstavila svoju turističku ponudu u sklopu suradnje s predstavnicima autobuserskih tvrtki iz južnih dijelova Njemačke, iz Glavnog ureda HTZ-a napominje da upravo iz tih dijelova Njemačke dolazi velik broj grupa prema jadranskim odredištima.

Predstavnici bavarskih autobusera posjetivši hrvatski izložbeni prostor iskazali su povećano zanimanje za organizacijom putovanja u Hrvatsku za nadolazeće razdoblje, a posebno su im predstavljeni destinacijski proizvodi odnosno razni izleti i posjete pojedinim znamenitostima.

I na sajmu Viva Touristika&Caravaning u Frankfurtu primjećen je porast zanimanja za putovanjima u Hrvatsku, a kako je riječ o jednom od najvećih turističkih sajmova u njemačkoj pokraji Hessen za očekivati je dobar odaziv u Hrvatsku turista i iz te pokrajine, ističu iz HTZ-a. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox