Proširen program proizvoda VARTA Funstart serije

VARTA Funstart je optimalno rješenje za motocikl, skuter, quad-vozilo, jetski skuter, motorne sanjke i traktorsku kosilicu – Funstart baterije osiguravaju pouzdanu energiju i dugotrajno zadovoljstvo u vožnji.

 

Johnson Controls proširio je asortiman VARTA Funstart proizvoda i sada pokriva sve primjene – od motocikla preko skutera i quad-vozila do jetski skutera, motornih sanjki te od sada i traktorske kosilice, za koje postoje dva posebna tipa baterija. Umjesto 29, odsad postoji 43 tipa Funstart FreshPack baterija, a serija Funstart AGM dopunjena je za tri nova tipa na ukupno 21, a osim toga te je i provjerena Funstart Gel baterija. Široki asortiman serije VARTA Funstart obuhvaća tri suvremene tehnologije i time se kupcu uvijek možemo ponuditi za njega odgovarajuća baterija - potpuno oplemenjena VARTA vrhunskom kvalitetom.

Suvremena VARTA Funstart FreshPack baterija za konvencionalne primjene donosi potrebnu snagu startanja u novoj motociklističkoj sezoni. Pomoću savršeno usklađene izvedbe pločica i posebnog separatora, snaga startanja baterije još jednom se mogla znatno povećati. Tzv. akumulatorske spojnice omogućuju kratak "tok struje". Dizajn rešetke FreshPack modela  jamči, osim toga, optimalnu vodljivost te ublažava vibracije i udarce. FreshPack, zahvaljujući ovoj posebnoj cjelokupnoj konstrukciji, odolijeva najtežim uvjetima.

Za izuzetno jednostavno rukovanje i najveću moguću ekološku podnošljivost brine jedinstveno 2u1-rješenje za cijeli VARTA Funstart program. Pakiranje se sastoji od baterije bez kiseline i točno potrebne količine kiseline u posebnom spremniku, „All in 1“ baterija-plus-kiselina–paketu. Prednost: nema kompliciranog sastavljanja pojedinačnih elemenata ili punjenja na licu mjesta. Pomoću lijevka kupac može sam za nekoliko minuta jednostavno napuniti bateriju.

Za off-road uporabu

Funstart AGM (Absorbent Glass Mat) daje daleko natprosječnu snagu startanja te je nakon punjenja u svakoj situaciji sigurna od prevrtanja i istjecanja, do nagiba od do 45 stupnja. To ju čini savršenim partnerom zahtjevnih primjena, na primjer kod jetski skutera i motornim saonica. Ona daje izuzetno dugo vrijeme visoke struje, a da pri tome ne gubi na snazi. Osim toga, dokazuje se malim samopražnjenjem, dugim vijekom trajanja i ne zahtjeva održavanje. VARTA Funstart AGM baterija, koja je sada dostupna i u tri nova tipa, isporučuje se kompletno s paketom kiseline. Osim toga jednostavno rukovanje sa Sixpack bocom kiseline nudi veliku prednost zahvaljujući vrlo jednostavnoj uporabi i visokoj sigurnosti.

Za teške strojeve

Klasik s najsuvremenijom tehnologijom je Funstart Gel. Ta je baterija napunjena već u tvornici i nalazi se u potpuno zatvorenom sustavu. Odlikuje se svojim minimalnim samopražnjenjem i sigurnošću dubinskog pražnjenja. Zahvaljujući  gel tehnologiji, ona se može skladištiti do 12 mjeseci  pri 20° C. Ova je tehnologija osobito potrebna kod velikih vozila s ABS sustavom.

Tri tehnologije – tri baterije koje postavljaju mjerila. I to za svaku moguću primjenu u području motocikla, quad-vozila, jetski skutera i traktorskih kosilica. VARTA Funstart sa svojih ukupno 60 tipova baterija daje kupcu ono što on treba: izuzetno pouzdanu energiju i dugotrajno uživanje u vožnji. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox