Prva hrvatska veganska franšiza Pandora Greenbox predstavlja se ovoga vikenda na Sajmu franšiza

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore, 22. i 23. rujna u zagrebačkom Family Mallu održava se Sajam franšiza, u sklopu 3. HGK Foruma franšiza.


Prilika je to da se javnosti predstave tvrtke koje posluju po franšiznom modelu poslovanja, a jedna od njih je prva hrvatska veganska franšiza koja dolazi iz Splita, Pandora Greenbox.

Naš koncept pomno je kreiran kako bi se istaknuo u odnosu na tradicionalne franšize hrane i pića. Autentičan branding, jedinstveni storytelling i originalan dizajn u kombinaciji s raznolikom ponudom zdravih i ukusnih plant based proizvoda, prepoznali su i nagradili brojni i vjerni posjetitelji. Već godinama Pandora Greenbox Split nezaobilazno je mjesto za sve ljubitelje veganske prehrane, zato pozivamo sve da dođu na sajam i uvjere se u jedinstveni koncept koji smo kreirali, kazao je Danijell Nikolla, vlasnik restorana.

Dokaz kvalitete njihovog koncepta su i osvojene nagrade, Gault&Millau za najbolji POP lokal u Hrvatskoj 2022. godine te BIG SEE Interior Design Award 2021. godine za najbolji interijer u kategoriji Hospitality.

Mediteranskom šarmu pridružili smo poznate superfood namirnice, a uz originalan dizajn interijera i održivi sistem unutarnjeg dvorišta uspjeli smo se istaknuti na tržištu i postati game-changeri na gastro sceni. Sigurni smo kako budućnost, čak i u industriji hrane, može biti itekako svijetla i zelena, kazao je Danijell Nikolla.

Danijell i njegova supruga Jelena vlasnici su i restorana Corto Maltese te Professor Thrill, a zanimljivo je da se sva 3 restorana nalaze u istoj ulici Obrov, u srcu Splita. Restoran Pandora Greenbox dobio je ime po Pandori, ljubavi Corta Maltesea iz stripa, a Greenbox je kombinacija zelene boje bilja i Pandorine kutije iz mitologije.

Jedna od prednosti franšiznog poslovanja je i niži rizik od poslovnog neuspjeha, jer se primjenjuje dokazano uspješni poslovni model, a svi zainteresirani imat će priliku saznati koje uvjete je potrebno ispuniti za ulazak u brzo rastuću industriju plant based hrane. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox