Prvo hrvatsko integralno rješenje za pametnu digitalizaciju vrtića

Zagrebačka tvrtka Dikobraz lansirala je 11. ožujka aplikaciju OrdyBee, prvo hrvatsko integralno  rješenje za upravljanje svim poslovnim i potpornim procesima vrtića. OrdyBee će olakšati rad, komunikaciju i izvještavanje u vrtićima i time osloboditi više vremena i resursa za neposredan rad s djecom.


Poslovanje vrtića izuzetno je kompleksno i traži vođenje niza raznih evidencija, lista, izvještaja, i kartona. Bez cjelovitog digitalnog rješenja mnoge se informacije ručno unose više puta, a upravljanje podacima razasutim u raznim formatima i aplikacijama uzima previše vremena i ljudskih resursa. Sve se to negativno odražava na zadovoljstvo djelatnika i oduzima dragocjeno vrijeme koje bi odgojitelji i stručni suradnici mogli posvetiti djeci.

Zato je zagrebački Dikobraz razvio rješenje koje će olakšati rad u vrtićima i rasteretiti djelatnike od nepotrebne i iscrpljujuće “papirologije”.

Aplikacija ima i integrirani roditeljski portal koji će ubrzati i pojednostaviti komunikaciju s roditeljima. Sve obavijesti, rang-liste, korisni članci, upute ili privatne poruke roditelji će moći naći na svom portalu. Odgojitelji i drugi djelatnici vrtića lako će proslijediti sve potrebne informacije klikom miša pojedinom roditelju, skupini ili svim roditeljima.

OrdyBee funkcionira kao SaaS rješenje - vrtić plaća mjesečnu pretplatu i koristi aplikaciju u oblaku, bez instalacija ili potrebe za održavanjem. Aplikaciji se može pristupiti s bilo kojeg uređaja i lokacije - što je posebno važno za upravljanje područnim objektima.

Aplikacija se razvijala u periodu od 11 mjeseci, u timu od 5 developera uz konstantu suradnju s osobama direktnom uključenim u procese rada djeca kroz vrtiće, centre za odgoj i obrazovanje i roditelje. Cilj aplikacije je optimizirati procese rada u vrtićima i poboljšati komunikaciju u svim smjerovima - od odgajatelja, stručnih službi, roditelja i šire zajednice. Razvoj aplikacije se nastavlja u smjeru izrade platforme za suradnju svih zainteresiranih strana u radu s djecom predškolskog uzrasta kao i integracije s novim tehnologijama. U planu je i distribucija aplikacije na više jezika – izjavio je Krešo Vargec, vlasnik Dikobraza

Iz OrdyBee-ja najavljuju i razvoj pametnih rješenja koja će digitalno transformirati odgojno-obrazovni rad i pozivaju sve stručnjake s polja predškolskog obrazovanja da se jave za suradnju. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox