Punjenje festivalskog vina za Aurea Fest 2015

Prigodnom svečanošću u vinskom podrumu d.d. „Kutjeva“ u Kutjevu započelo je punjenje festivalskog vina sa etiketom „Aurea fest 2015“, a ono će se posluživati gostima, izvođačima i prijateljima tijekom toga festivala od 30. kolovoza do 5. rujna ove godine u Požegi. Okupljene uzvanike i medije pozdravio je direktor „Aurea festa“ Veljko Valentin Škorvaga, a glavni enolog d.d. „Kutjeva“ Ivan Marinclin predstavio je bijelo festivalsko vino koje je zapravo vrhunska graševina berbe 2014. godine, te crno u kojemu je kupaža vina Maximo berbe 2011. godine. -

Zadovoljstvo je sudjelovati u organizaciji festivala kojega treba podržati i razvijati zbog promocije ovog kraja i očuvanja tradicije – kazao je Mladen Itrak, predsjednik uprave d.d. „Kutjeva“ koje je i ove godine generalni sponzor „Aurea festa“.

Gradonačelnik Požege Vedran Neferović pohvalio je suradnju festivala i ove tvrtke te dodao da je festival simbol cijele Požeštine.

Svatko tko oko festivala pravi problem ne želi dobro ovoj sredini – poručio je Neferović. Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević je rekao kako se ovom priredbom pokazuje njegovanje tradicije i kulture.

Teška su vremena, no vrijedni ljudi će zajedničkim radom prebroditi teškoće radi bolje budućnosti našega kraja – istakao je župan Tomašević. Prve etikete festivalskog vina na boce su potom zalijepili gradonačelnik Neferović, župan Tomašević, predsjednik uprave Itrak i direktorica Turističke zajednice grada Požege Silvija Podoljak.

Tom prigodom nastupili su požeški tamburaši „Zlatna dolina“. Ukupno će za potrebe „Aurea festa“ biti napunjeno 600 butelja bijelog i 200 butelja crnog vina. (www.kutjevo.com)

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox