Putnički salon Star Alliancea u Los Angelesu i dalje najbolji

Četvrtu godinu zaredom Star Alliance proglašen je najboljom udrugom avioprijevoznika na dodjeli nagrada Skytrax World Airline Awards, a Star Allianceov prestižni putnički salon u Los Angelesu petu je godinu zaredom proglašen najboljim.


Nakon primanja nagrade na 53. Paris Air Showu, izvršni direktor Star Alliancea Jeffrey Goh izjavio je: - Ova nagrada ne bi bila moguća bez povjerenja i odanosti stotina milijuna korisnika, koji u mreži Star Alliancea putuju svake godine. Koristim ovu prigodu da im svima zahvalim. Njihovo povjerenje u ono što nudimo donijelo nam je nagradu za najbolju udrugu avioprijevoznika četvrtu godinu zaredom i potvrda je naših nastojanja i inovacija kojima unapređujemo njihovo iskustvo.

Goh je istaknuo i “trud i posvećenost radne snage Star Alliancea, koja kontinuirano radi na poboljšanju korisničkog zadovoljstva i besprijekornog iskustva korisnika. Gradimo zadovoljstvo na temelju više od 430.000 zaposlenika iz 28 avioprijevoznika u našem članstvu, pružajući korisniku holističko iskustvo kakvom nema premca.”

Nagrade World Airline Awards uvedene su 1999. godine kako bi se ispitalo zadovoljstvo korisnika na globalnoj razini. Putnici diljem svijeta glasuju u sklopu najvećeg istraživanja zadovoljstva korisnika i odlučuju o dobitnicima nagrada.

Star Alliance bio je prvo udruženje, koje je primilo nagradu Best Alliance Award otkako je ta kategorija uvedena 2005. godine.

Putnici iz više od 100 država sudjelovali su u posljednjem istraživanju, a obrađeno je više od 21,65 milijuna odgovora. U rezultatima ankete obuhvaćeno je više od 300 zrakoplovnih kompanija.

Edward Plaisted iz Skytraxa rekao je: - Čestitamo Star Allianceu na zadivljujućem ostvarenju te osvajanju nagrade za najbolju udrugu avioprijevoznika četvrtu godinu  zaredom, što potvrđuje popularnost njihovih proizvoda i usluga među korisnicima. Star Alliance ovu je prestižnu nagradu osvojio već deseti put od 2005. godine do danas i ostaje vodeći globalni zrakoplovni savez. Dodatni uspjeh Star Alliancea nagrada je putničkom salonu u Los Angelesu, koji je i ove godine proglašen najboljim.  

Dopunjujući nagrade Stara Allianceu, 12 avioprijevoznika u članstvu ove udruge  osvojilo je nagrade u 21 kategoriji. (PS/SŠ)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox