Represent Communications Skopje lansirao platformu za umrežavanje, mentorstvo, edukaciju i razvoj biznisa

Represent Communications Skopje, koji posluje u okviru Represent Systema, lansirao je novu edukativnu platformu www.mymasterlab.com iz koje će proizilaziti ideje i novi oblici suradnje za razvoj regionalnog biznisa. 


Mymasterlab.com je mjesto gdje se susreću vrhunski stručnjaci i predavači iz SAD-a u područjima kao što su Machine Learning, AI, Internet of Things, Blockchain, Applied Leadership, Storytelling, Sales Pitch Construction. Oni će svoje znanje prenositi regionalnim entuzijastima koji su spremni realizirati svoje biznis ideje ili napredovati u karijeri.

Svjesni smo da veliki broj odličnih ideja ne nalazi put do uspjeha, pa smo pronašli ljude koji će u procesu mentoriranja moći promijeniti perspektivu svima koji žele napraviti korak naprijed u profesionalnom razvoju, naći investitore za svoju biznis ideju ili formulirati natječajnu prezentaciju koji će im prodati proizvod ili uslugu ne samo na regionalnom, nego na globalnom nivou. – kaze Nataša Božinovska Mirkova, Direktorica  Respresent Communications Makedonija.

U okvirima projekta svoje workshop-ove imaju prof. Kurt Jefferson,  dekan Spadling Sveučilišta, stručnjak za europsku i balkansku politiku;  Collin Banch sa Sveučilišta u Coloradu, trener poduzetnika koji omogućava kreiranje veza sa investitorima iz SAD koji su zainteresirani za inovativne ideje; J Scott Christianson sa Sveučilišta Missouri, stručnjak za Machine Learning, AI, Internet of Things, Blockchain; Matt Murrie storyteller i edu-poduzetnik; Tron Jordheim vrhunski sales coach.

Neovisno od toga da li se želite istaknuti među kolegama, biti unaprjeđeni, ili da vas  primijeti šef vašeg šefa, možda vam je potrebna promjena karijere ili kompanije, sanjate o svojoj kompaniji, imate kompaniju, ali su vam potrebni investicija i razvoj liderskih vještina. Naša vizija je da mymasterlab.com bude mjesto gde ćete naći podršku i resurse za realizaciju svih planova – ističe Nataša Velkovska, Projektni Menadžer mymasterlab.com, Represent Communications Makedonija.

Platforma se pojavila u vrijeme prinudno ubrzane digitalizacije, međutim, kriza izazvana pandemijom COVD 19 se samo poklopila sa trenutkom pojavljivanja mymasterlaba i potencirala je značaj ovakvih globalnih modela povezivanja i suradnje koji kreiraju mogućnosti za napredak i nove biznise. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox