Rijeka: Sajam NAUTICA od 21. do 25. rujna

Međunarodni nautički sajam NAUTICA 2011. i Izložba inovacija u pomorstvu i nautičkom turizmu održat će se od 21. do 25. rujna na Putničkoj obali, najavili su danas organizatori sajma i izložbe iz tvrtke Riječki sajam.

NAUTICA je najstariji nautički sajam u Hrvatskoj koji nastoji motivirati i promicati domaću nautičku proizvodnju, navode iz Riječkog sajma.

I ove godine na sajmu će na kopnu i u moru uz Putničku obalu biti izložena razna plovila – gumenjaci, jedrilice, drvene brodice, motorni brodovi, brodski i izvanbrodski motori. Bit će ponuđena oprema za plovila, ronilačka oprema, ribolovni pribor, oprema za razonodu i sportove na vodi, odjeća i obuća za nautičare, nautičke karte i dr.

U sklopu sajma održat će se više stručnih skupova, okruglih stolova i predstavljanja, a najboljim izlagačima i izlošcima bit će dodjeljena nagrada Zlatno jedro.

Pokrovitelji sajma NAUTICA 2011. su primorsko-goranska županija, Grad Rijeka, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva. (Hina/jk)

 

 

Foto: prošlogodišnji sajam "NAUTICA" u Rijeci (Nel Pavletic/PIXSELL)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox