Rimac Nevera u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Dubrovački Vrtovi Sunca su od 2. do 6. lipnja 2021. godine ugostili ‘Rimac Dealers Sales Conference’ nakon internacionalnog predstavljanja najnovijeg Rimac modela ‘Nevera’, najboljeg i najsnažnijeg električnog hiperautomobila na svijetu.


Konferencija je okupila 80-ak kupaca, suradnika i distributera u Dubrovačkim Vrtovima Sunca. Događaju su prisustvovali sudionici iz cijelog svijeta koji su imali priliku poslušati prezentaciju, konfigurirati automobil te iskusiti Neveru na nekim od najljepših cesta uz Jadransku obalu.

Najnoviji model automobila dobio je ime po brzoj, moćnoj i neočekivanoj mediteranskoj oluji - Nevera, koja prikladno odražava hrvatsko porijeklo i karakter automobila.

Na početku projekta postavili smo izuzetno visoke ciljeve, a ovaj automobil stvoren je da podigne standarde za automobile visokih performansi. Sav naš naporan rad rezultirao je Neverom - hiperautomobilom koji obara sve rekorde. Ne samo u performansama, nego i kao zaokruženi, izbalansirani automobil za cestu u kojem ljudi mogu uistinu uživati, rekao je gospodin Rimac. 

Izuzetno sam ponosan sam što smo ostvarili, pa čak i nadmašili sve zacrtane ciljeve. Ono što ovaj automobil čini posebnim je činjenica da su svi dijelovi razvijeni i dizajnirani u Hrvatskoj od strane našeg tima. Ponosni smo na rezultate i mislimo da imamo nešto zaista jedinstveno, dodao je Rimac.

Dizajniran i projektiran da pruži dosad neviđenu razinu performansi, Nevera je potpuno električni hiperautomobil čija četiri zasebna motora s permanentnim magnetima pojedinačno pokreću svaki od četiri kotača. Ovaj model s 1914 konjskih snaga ubrzava do 100 kilometara na sat za samo 1,85 sekundi, a do 300 kilometara na sat stiže za samo 9,3 sekunde te ruši sve rekorde.

Predstavljanje Rimčeve Nevere još je jedna potvrda da su Dubrovački Vrtovi Sunca vrhunski izbor za održavanje svih evenata, posebice prezentacije automobila. Resort na raspolaganju ima 200 vanjskih parkirnih mjesta te je uz 200 unutarnjih garažnih mjesta omogućeno održavanje i električno punjenje automobila. Glavnoj konferencijskoj dvorani, površine 753 kvadratna metra može se direktno pristupiti automobilom. Resort raspolaže sa 7 dodatnih dvorana za sastanke kapaciteta do osamdeset ljudi. Šesnaest barova i restorana nudi širok izbor lokacija za grupne funkcije, poput koktel prijema, kave pauza, ručkova, večera ili zabava. Resort također sadrži brojne atraktivne lokacije za izlaganje i fotografiranje. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox