Ručno tkani i pleteni billboardi u finalu Festivala globalnih medija

Kampanja za prve ručno pletene i tkane billboarde s logotipom Coca-Cola brenda ušla je u finale Festivala globalnih medija u Rimu u kategoriji „kreativna upotreba medija“. Ovo je prvi put da je jedna kampanja iz regije ušla u finale ovog prestižnog festivala.


Kampanja agencije UM Beograd primjer je kako medije koristiti na inovativan i nekonvencionalan način. Upotreba klasičnog kanala oglašavanja kombinirana je s nestandardnim formatom pletenog, odnosno tkanog billboarda, čime je učinkovito povezano tradicionalno i moderno.

Biti u finalu ovako renomiranog festivala zaista je velika čast, kako za tim koji je bio angažiran na projektu, tako i za cijelu agencijsku mrežu. Iako smo s istim klijentom već sudjelovali na različitim regionalnim festivalima, ovo je prvi put da je naš rad zapažen i na svjetskoj razini“, izjavila je Dubravka Urošević, regionalni account director agencije UM.

Festival globalnih medija među najznačajnijim je manifestacijama medijske industrije. Na ovogodišnjem festivalu koji će biti održan u Rimu sudjelovat će neki od najpoznatijih predstavnika i stručnjaka iz područja komunikacija, a ugledan žiri dodijelit će nagrade kampanjama koje su na inovativan način koristile različite medijske kanale. Imena pobjednika bit će objavljena na završnoj svečanosti 14. svibnja u Rimu.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox