Sam svoj majstor za web stranicu o turizmu

Freshcreator je suvremena web aplikacija za samostalnu izradu i održavanje internetskih stranica. Alat je vrlo jednostavan za rukovanje, nije ga potrebno instalirati, moguće ga je personalizirati, a za njegovo korištenje nije potrebno posjedovanje posebnih tehnoloških i tehničkih znanja korisnika.

 

Izrada i upravljanje višejezičnim stranicama su besplatni i vremenski neograničeni. Osnovnoj usluzi freshcreator prilaže 3 profesionalna paketa usluga na plaćanje, koji nude različita rješenja prilagođena zahtjevima korisnika: od zakupa domene, profesionalne CRM usluge, statistika web stranica do on-line booking-a i naplate bez posredovanja i provizije.

Software je namijenjen prije svega djelatnicima u turizmu i turističkim subjektima: malim i srednjim hotelima, privatnim iznajmljivačima u djelatnosti pružanja smještaja i u ugostiteljstvu te ostalim turističkim strukturama sličnih aktivnosti.

Freshcreator je razvijen u centru Bologne, u Italiji, a u samo 70 dana prisutnosti na talijanskom tržištu više od 1.200 turističkih subjekata odlučilo se za izradu vlastitih stranica u našem sustavu i za korištenje naših dodatnih usluga. Od siječnja 2011. godine, u suradnji s Referent d.o.o., freshcreator prisutan je i na hrvatskom tržištu sa stranicom www.freshcreator.com.hr te cijelom aplikacijom i korisničkom podrškom na hrvatskom jeziku. (PS/SJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox