Samsung predstavio ProXpress M4030 i M4080, seriju pisača za male i srednje velike tvrtke

Samsung je predstavio novi jednobojni pisač ProXpress M4030ND i jednobojni multifunkcijski pisač M4080FX, dizajnirane kako bi osigurali veću produktivnost, sigurnost i troškovnu učinkovitost za mala i srednje velika poduzeća.

Nova serija pisača posjeduje najbolju brzinu ispisa u klasi, sigurnosne opcije za tvrtke kao i poboljšanu mogućnost prilagodbe potrebama korisnika, s posebnim naglaskom na djelatnosti s velikom količinom ispisa dokumenata, kao što su stručne službe i vladine organizacije.

Nova ProXpress serija pisača je brza, s ispisom od 40 stranica u minuti. Kapacitet 4030ND pisača može se proširiti na 2850 listova, a multifunkcijskog pisača 4080FX na 2300 listova, što ove uređaje čini izvrsnim za urede s velikim količinama ispisa. Multifunkcijski pisač M4080FX skenira tri puta brže u usporedbi sa standardnim modelima na tržištu, što je posebno korisno za tvrtke koje puno skeniraju, kao što su odvjetnička društva i agencije za dizajn. Također, uređaj omogućuje integraciju prilagođenih rješenja za proširene funkcionalnosti, kao što su izlazno upravljanje i distribucija dokumenata.

Serija pisača M4030 / 4080 je napravljena kako bi korisnicima pružila brzinu i pouzdanost ispisa što ih čini prikladnima za urede s velikom količinom ispisa te ovise o standardnom ili multifunkcijskom pisaču za jednobojne ispise. S maksimalnim mjesečnim radnim ciklusom od 120.000 stranica, uređaj je prikladan za zahtjevnije zadatke i duga razdoblja ispisa.

Pokretan gigahercnim, dvojezgrenim procesorom, može ispisati do 40 stranica u minuti, dok M4080FX dolazi s ugrađenim dual-scan ulagačem za dokumente koji može skenirati do 60 obostranih slika u minuti. Mogućnost sigurnosne provjere autentičnosti nudi se kao temeljna opcija, kao i povećanje povjerljivost dokumenata i smanjenje otpada ispisa. Korisnici imaju nekoliko opcija za autentifikaciju poslovnog ispisa: unos PIN koda ili ID lozinke, zatim s jednostavnim dodirom svoje osobne iskaznice ili mobilnim uređajem koji omogućava NFC.

M4080FX koristi Samsungovu platformu „otvorene arhitekture” koja omogućava integraciju partnera i neovisnog proizvođača softverskih rješenja, bez potrebe za poslužiteljem. Rješenja poput softvera za upravljanje flotom vozila izravno mogu biti instalirana na pisač kako bi se proširile i omogućile funkcionalnosti kao što su multi-server i uređaj za upravljanje s više stranica.

- Tržište s potrebom za visoko specificiranim A4 uređajima raste. Štoviše, male i srednje velike tvrtke i dalje traže veću učinkovitost uredskog prostora uz što manji trošak - rekao je David SW Song, viši potpredsjednik Strateškog marketinga i prodaje Samsung Printing Solutions, Samsung Electronics i dodao - Naši klijenti neprestano traže načine da poboljšaju produktivnost, imaju siguran rad i dobiju veću troškovnu učinkovitost. Uz ProXpress M4030 i M4080 serije, cilj nam je pružiti najbolje opcije u klasi klijentima svih veličina i proračuna i pomoći im da unaprijede svoje poslovanje.

Pisači Samsung M4030ND i M4080FX bit će raspoloživi na hrvatskom tržištu od listopada 2015. godine. Više informacija o proizvodima dostupno je na službenim stranicama, www.samsung.com/hr.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox