Saznajte kako pametno upravljati procesima – konferencija „Outsourcing Day 2015“

U četvrtak, 22. listopada s početkom u 10 sati u Hotelu Antunović u Zagrebu, održat će se konferencija „Outsourcing Day 2015“ u organizaciji tvrtke Logiko, na kojoj će sudjelovati iskusni predavači i praktičari iz poslovnog sektora kao što su Hrvoje Prpić, Saša Cvetojević, Ivo Špigel i mnogi drugi.

Svoja iskustva iznijet će predstavnici tvrtki poput Husqarne Hrvatska, 24sata, Deloitte, Manjgura, ALD Automotive i Megatrend Poslovna rješenja, koji će pojasniti kako outsourcing kao poslovni proces može unaprijediti poslovanje tvrtki.
Publika će imati priliku iz prve ruke saznati istinite priče o outsourcingu od direktorice Husqarna Hrvatska i direktora divizije 24Sata, a okrugli stol će moderirati Saša Cvetojević, direktor Insako d.o.o, i suosnivač ZIP-a. O pametnom upravljanju i vizualizaciji poslovnih procesa govoriti će Jani Haino, gost iz Finske, dok će o važnosti kvalitetne komunikacija govoriti Krešimir Macan, direktor agencije za odnose s javnošću Manjgura.
Primjeri uspješnih poduzeća u Hrvatskoj i u svijetu pokazuju kako je upravo konkurentno i održivo upravljanje poslovnim procesima ključ uspjeha. Upravo je to bit outsourcinga kao modela poslovnog upravljanja, jer nalaže da se posvetite onome u čemu ste najbolji, a ostale segmente poslovanja prepustite drugim stručnjacima.
Još neke od tema o kojima će se raspravljati uključuju crowdfunding, EU fondove, kako za malu vrijednost financirati projekt optimizacije te mnoge druge. Bez obzira želite li poboljšati svoje poslovne procese ili tek razmišljate o tome, konferencija OUTSOURCING DAY 2015 je mjesto na kojem možete saznati sve potrebne informacije.
Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti na http://www.outsourcing-day.com/prijavnica, a za više informacija o samom događaju posjetite stranicu www.outsourcing-day.com. (PS/SŠ)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox