Šeks: Hebrangova izjava da Hrvatska ide u pogrešnom smjeru je štetna i neistinita

Novinari su Potpredsjednika Sabora ii HDZ-a Vladimira Šeksa pitali kako tumači Hebrangovu ocjenu da je Brodarac Hrvatskoj dao sve, a da mu se ona nije odužila i da Brodarčeva smrt pokazuje da ova zemlja ide pogrešnim putem. 

Izjave Andrije Hebranga, potpredsjednika HDZ-a i predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a o tome da Hrvatska ide u pogrešnom smjeru, a koja je dana u povodu smrti generala Đure Brodarca, čovjeka koji ima velike zasluge za stvaranje i obranu Hrvatske, čija je smrt bolno odjeknula u Hrvatskoj i čijoj obitelji izražavamo duboku i iskrenu sućut, su politički štetne i neistinite i o sadržaju tih izjava, njenim političkim konzekvencama i posljedicama razgovarat ćemo na odgovarajućim stranačkim tijelima, rekao je Šeks.

"Hrvatska nikako ne ide u pogrešnom smjeru"

Glasnogovornik Kluba HDZ-a Frano Matušić kazao je kako Hrvatska "nikako ne ide u pogrešnom smjeru". Upitan smatra li da bi Hebrang trebao snositi posljedice zbog te svoje ocjene, Matušić je odgovorio da svatko ima pravo na svoje mišljenje.

A mi znamo što je istina. I ono što osobno mislim sam vam rekao, Hrvatska sasvim sigurno ne ide u pogrešnom smjeru, a vjerujem da to prepoznaju i hrvatski građani, dodao je. (Hina/jk)

 

 

 

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox