Seks skandal u Kini: Zavodila diplomate zbog vize

Južnokorejska vlada objavila je kako je  pokrenula istragu unutar svojeg konzulata u Šangaju zbog navodne veze nekoliko diplomata s istom "fatalnom ženom" koja je to iskoristila u ilegalne svrhe.

Prema pisanju južnokorejskih dnevnika, tri južnokorejska diplomata sa sjedištem u Šangaju osumnjičena su da su imali istu ljubavnicu, Kineskinju, koja je iskoristila svoj utjecaj kako bi se domogla viza za kineske radnike.

Žena koju je tisak prozvao "sirena iz Šangaja", dobivala je i povjerljive informacije poput brojeva mobitela visokih južnokorejskih političkih dužnosnika.

Nakon što smo dobili obavijesti istražili smo tu aferu a rezultate smo prošlog mjeseca predali vladinim agencijama, kazao je dužnosnik iz premijerova ureda. Tri ministarstva iz kojih su dotični diplomati - vanjskih poslova, gospodarstva i pravosuđa - trenutno vode vlastite istrage, dodao je on.

Vladu u Seulu upozorio je suprug Kineskinje koji se žalio na vrlo bliske odnose svoje supruge i diplomata. Diplomati negiraju da su s njom bili u vezi. (Hina/jk)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox