Šeks uvjeren da će HDZ imati dovoljno ruku u Saboru

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i HDZ-a Vladimir Šeks izjavio je danas kako će vladajuća većina prilikom glasovanja u Saboru imati solidan broj ruku za izglasavanje zakona te da se na popodnevnom sastanku u Banskim dvorima razgovaralo o stranačkim stvarima.

Nakon današnje sjednice Vlade u Banskim je dvorima održan sastanak vrha HDZ-a koji je trajao gotovo dva sata, a Šeks je novinarima ispred zgrade Vlade kazao da se nije razgovaralo o daljnjem radu Sabora nakon što su stranke Kukuriku koalicije danas odlučile da ne sudjeluju u radu parlamenta. Upitan boji li se da vladajuća većina sutra u Saboru prilikom glasovanja neće imati dovoljan broj ruku, Šeks je odgovorio: Ne, mislim da ćemo imati solidan broj ruku.

Ovo je bio stranački razgovor, razgovor predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor s koordinatorima izbornih jedinica, kazao je. Čisto stranačke stvari, dodao je Šeks preciziravši da se razgovaralo o stvarima koje se odnose na pretkampanju u svakoj izbornoj jedinici.

Sastanku s predsjednicom Vlade Kosor nazočili su i predsjednik Sabora Luka Bebić, potpredsjednik Sabora Ivan Jarnjak, ministri u Vladi Tomislav Karamarko, Martina Dalić, Đuro Popijač, Božidar Kalmeta, Branko Bačić, Davor Božinović, te HDZ-ovi saborski zastupnici Ivan Šuker i Andrija Hebrang. (Hina/HT)

 

 

 

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox