Severina već prvod dana Rujanfesta visoko podigla letvicu

Već i prometni kolaps koji je Severina izazvala pred popularnim WestGateom, dao je naslutiti da posjetitelje očekuje večer odlične atmosfere i vrhunske zabave.

Prvi, ujedno i najiščekivaniji koncert ovogodišnjeg Rujanfesta, protekao je u znaku Severine. I ove godine, veliki šator najposjećenije regionalne glazbene manifestacije bio je premali za sve one koji su željeli čuti i vidjeti najpopularniju glazbenicu regije. Ipak, onima koji su bili te sreće da prisustvuju koncertu, Severina je pružila večer odlične atmosfere i vrhunske zabave, iskupivši se na taj način i zbog prometnog kolapsa koji je zbog nje nastao pred popularnim WestGateom.  Već na prve taktove poznatog stiha ''...ovo će biti dobra noć, predosjećam...'', publika je bila u eforiji, a kako se koncert odmicao, tako je atmosfera dolazila do usijanja. Tome je uvelike doprinijela i sama Severinina pojava, koju je ovog puta dodatno začinila sexy korzetom, što je bio pravi raj, kako za muške, tako i za ženske oči. Ovim koncertom za pamćenje, Severina je već na početku Rujanfesta po pitanju atmosfere i broja posjetitelja, visoko podigla letvicu...

Nakon zavodljive Splićanke, atmosferu je nastavio održavati Jole, s kojim je publika ostala i pjevala do dugo u noć. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox