Školski portal kao podrška učiteljima u edukaciji digitalne generacije

Školska knjiga predstavila je novi multimedijalni Školski portal, inovativno multimedijalno rješenje za podršku u nastavi. Ovaj u potpunosti hrvatski proizvod, nudi jednostavan i brz pristup suvremenom edukativnom materijalu koji potpisuju ugledni hrvatski autori, a koji će osigurati nastavnicima prijeko potrebnu podršku u pripremi nastavnog sadržaja prilagođenog novoj digitalnoj generaciji učenika.

Digitalna generacija učenika odrasla je u digitalnom svijetu i informacije žele primati kratko, sažeto, jasno na prvi pogled, ali i s većim naglaskom na vizualne elemente i interaktivnost. Upravo stoga, vođena dugogodišnjim iskustvom  u nastavi te kontinuiranim ulaganjem u obrazovanje, Školska knjiga je za 2014./2015. godinu pripremila suvremene udžbeničke serije uz koje će nove generacije sa zanimanjem učiti, a nastavnici ih s lakoćom poučavati.

Nadalje, u proteklih nekoliko godina Školska knjiga je u suradnji s CARNETom educirala svoje urednike za izradu prilagođenih digitalnih materijala pa su ta suvremena znanja danas uspješno ugrađena u nove udžbenike i didaktičke materijale.

Uz svakodnevnu podršku Školskog portala, Školska knjiga osigurala je cjelovitu podršku učiteljima u usvajaju novih načina motivacije i učenja primjerenog generaciji koja je tehnološki, strukturalno i kognitivno drugačija. (PS/LP)

Više na: www.skolskaknjiga.hr

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox