Slaven Samardžić novi direktor Prodaje Raiffeisen Leasinga

Raiffeisen Leasing d.o.o. (RL) dobio je kadrovsko pojačanje unutar svoga tima Prodaje, te od nedavno funkciju direktora Prodaje obnaša Slaven Samardžić.


Nakon što je diplomirao, te potom završio svoj poslijediplomski znanstveni studij na Ekonomskom fakultetu u Splitu 2001. godine, Slaven je svoju profesionalnu karijeru započeo u bankarskom sektoru. Svoj poslovni put Slaven započinje 1998. godine u Splitskoj banci d.d. kao samostalni financijski zastupnik za srednje i velike tvrtke, da bi se zatim 2001. godine zaposlio u Erste & Steiermärkische banci d.d. gdje je obnašao razne funkcije – od financijskog zastupnika za pravne osobe, zatim analitičara za tržišne rizike te specijalista za kontrolu portfelja.

Raiffeisen timu pridružuje se 2003. godine kao manager kreditnih rizika unutar Sektora za upravljanje rizicima, a potom i kroz razne funkcije od voditelja tima/odjela do direktora Direkcije poslovanja sa stranim poduzećima unutar Sektora za poslovanje s pravnim osobama, da bi u konačnici bio imenovan direktorom prodaje unutar Raiffeisen Leasing društva krajem 2018. godine.

Slaven Samardžić diplomirao je, a poslije je na istom fakultetu stekao i zvanje magistra znanosti (mr. sc.). Pohađao je i završio brojne programe usavršavanja i edukacije kako izvan tako i unutar Raiffeisen Bank International (RBI) Grupe, te se ističe bogatim poslovnim iskustvom u bankarskoj i općenito financijskoj industriji, poznavanju tržišta, proizvoda i potreba klijenata te će to, zajedno s upravljačkim vještinama i energijom koju donosi, doprinijeti još boljem poslovanju te dodatnim osnaživanjem tržišne pozicije Raiffeisen Leasinga. (G.G.)

 
Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox