Slovenija u Zagrebu predstavila svoju „business ponudu“

Poslovna radionica koja je održana u kongresnom centru Forum u Zagrebu, u organizaciji portala Relaxino.com, omogućila je turističkim, ali i agencijama za organizaciju kongresa, team buildinga i poslovnih događanja iz Zagreba, da se na jednom mjestu upoznaju s ponudom koja je namijenjena poslovnom sektoru. Predstavljene su ponude Slovenije kao destinacije, slovenskih hotelijera i drugih turističkih subjekata.

U prostoru Kongresnog centra Forum, u organizaciji portala Relaxino.com, prošli petak je održana poslovna radionica koja je okupila predstavnike slovenskih najpoznatijih hotelskih kuća, koji su na ovoj specijaliziranoj radionici, predstavili ponude za organizaciju većih ili manjih konferencija, team buildinga i poslovnih evenata. Ponudu su predstavili turističkim, ali i agencijama specijaliziranim za organizaciju poslovnih događanja.

Takva poslovna radionica u Zagrebu i uopće, u Hrvatskoj, održana je po prvi put, jer je namjera Slovenije koja je prepoznata kao „zelena destinacija“, ponajprije hrvatskom tržištu zanimljiva za vikend izlete u prirodu, skijanje ili welleness i kupališni toplički turizam, upoznati poslovno tržište u Hrvatskoj s izvrsnom ponudom koja je kreirana u skladu s njihovim potrebama. Predstavnici agencija koji su tijekom dana posjetili radionicu, imali su priliku obnoviti kontakte, razgovarati o daljnjoj suradnji, ili otvoriti vrata nekih novih suradnji s hotelijerima i ostalim turističkim subjektima iz Slovenije.

Poseban interes u okviru radionice izazvao je „Antistress kutak“ unutar kojeg je predstavljen program kontrole stresa koji je novina u ponudi Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju bolesti srca, pluća i reumatizma - Thalassotherapija Opatija. Program su kreirali osluškujući interese i potrebe svojih pacijenata, koji zbog užurbanog i stresnog poslovnog ritma, ne pronalaze vrijeme za preventivno djelovanje i očuvanje zdravlja kroz opuštanje i relaksaciju duha i tijela.

Kako se relaksirati kroz vježbanje yoge, u „Antistress kutku“, zainteresiranima je prezentirala Marija Ajduković, yoga instruktorica s diplomom učitelja Shivananda-Hatha yoge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U okviru ove radionice predstavio se i „IZBOR – gourmet & fun festival“ koji se održava 20. lipnja u Deželi kozolcev u Šentrupertu. Ovaj jednodnevni kulinarsko glazbeno zabavni festival po prvi put će u Sloveniji na jednom mjestu okupiti 20 izabranih internacionalnih kulinarskih majstora i više od 40 vrhunskih vinara. Za organizaciju festivala zaduženi su poznati slovenski chef Tomaž Kavčič i Franci Kek, u javnosti poznat kao organizator niz godina superuspješnog glazbenog festivala „Rock Otočec“.

Predstavnik slovenske ambasade, Jakob Štunf, istaknuo je kako se nada da će hrvatski poslovnjaci, bilo da se radi o tvrtkama ili agencijama koje za njih organiziraju poslovne susrete, Sloveniju prepoznati kao destinaciju koja im i u tom segmentu može pružiti najkvalitetniju uslugu.

Popis sudionika radionice:

TERME MARIBOR

RIMSKE TERME

TERME OLIMIA

TERME KRKA

THERMANA LAŠKO

ZAVOD ZA KULTURU BLED- BLEDSKI GRAD

SPORTINA TURIZAM, B

LED KRANJSKA GORA, HOTEL KLASS

Antistress kutak:

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju bolesti srca, pluća i reumatizma - Thalassotherapija Opatija

Studio Maxi Dance - Marija Ajduković, yoga instruktorica s diplomom učitelja Shivananda-Hatha yoge. Poseban gost: organizator Festivala Okusa & Zabave u Šentrupertu, 20.6. 2015.

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox