Split domaćin Simpozija 'Individualni pristup prilikom ugradnje umjetnog zgloba' bolnice Akromion

Stručni tim specijalne bolnice za traumatologiju i ortopediju Akromion

„Individualni pristup prilikom ugradnje umjetnog zgloba“ – tema je Simpozija kojeg će Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion u suradnji s poslovnim partnerima održati 23. svibnja u splitskom hotelu Radisson Blu.

Sličan Simpozij, vodeća regionalna bolnica za ortopediju i traumatologiju već šest godina zaredom organizira u Zagrebu. 'S obzirom da interes liječnika obiteljske medicine, fizijatara i fizioterapeuta proteklih godina samo raste, pa smo tako dosegli brojku od 400 sudionika, odlučili smo suradnju ali i spoznaje o novim dijagnostičkim i terapijskim postupcima i metodama u ortopediji proširiti i na područje Splita, ali i dalje – rekao je dr. Denis Tršek, spec. ortoped iz bolnice Akromion.

Na SimpozijuIndividualni pristup prilikom ugradnje umjetnog zgloba“, stručni tim liječnika i fizioterapeuta specijalne bolnice Akromion objasnit će kroz niz predavanja najbolje vrijeme za ugradnju umjetnog zgloba, ali i prikazati individualne pristupe pacijentima kojima je odabran najbolji tip proteze. Tako su 'Proteze ramenog zgloba', 'Rehabilitacija nakon ugradnje proteze ramenog zgloba', 'Primarne proteze zgloba kuka', 'Kompleksne primarne i revizijske proteze koljenog zgloba', 'Život s umjetnim zglobom' samo neke od tema o kojima će se govoriti u Splitu na Simpoziju.

U želji da kvaliteta liječenja pacijenata bude uvijek na visokom nivou, Simpozij je za sve besplatan, a Hrvatska liječnička komora i Hrvatska komora fizioterapeuta svakom sudioniku dodijelit će 4 boda.

„S obzirom na zadovoljstvo liječenja i krajnjih rezultata nakon liječenja naših pacijenata sa splitskog područja, očekujemo veliki broj ortopeda, fizioterapeuta, fizijatara i liječnika obiteljske medicine“- istaknuli su iz Akromiona . (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox