Splitska banka otvorila poslovnicu u Studentskom centru Zagreb

U sklopu Studentskog centra u Zagrebu, u Savskoj ulici, u ponedjeljak 21. veljače Societe Generale Splitska banka je otvorila vrata nove poslovnice! To je 26. poslovnica SG Splitske banke na području Zagreba. Poslovnica će usluživati sve privatne klijente, međutim dominantna namjena je da bude na raspolaganju upravo studentima.

Splitska banka nakon značajne donacije od 500.000 HRK Studentskom centru za dovršenje rekonstrukcije Francuskog paviljona, na najbolji način nastavlja ovu suradnju potičući edukaciju studenata o osobnim financijama, potičući zapošljavanje studenata i nagrađujući ih. Naime posebno za studente Banka je razvila niz proizvoda i usluga koji će studentima pomoći da nauče sve potrebno o upravljanju osobnim financijama, ali da njima i njihovim roditeljima s financijskog aspekta olakšaju studiranje.

·  Splitska banka otvorila poslovnicu u Studentskom centru Zagreb

·  Kutak za studente s besplatnim internetom i studentom-bankarom

·  Nagradna igra za studente kojom mogu osvojiti džeparac od 500 HRK tjedno

U novoj poslovnici u Studentskom centru Splitska banka je osigurala studentima 6 punktova s besplatnim pristupom internetu, ali i zaposlila studente koji će iz studentske perspektive svojim kolegama pružiti najbolju moguću uslugu, ali ih i detaljnije uputiti u nagradnu igru Splitske banke. Naime svi studenti koji rade putem Student servisa u Zagrebu ili Rijeci i naknadu primaju na žiro-račun paketa Student Plus sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti tjedni džeparac od čak 500HRK! Poslovnica će raditi svaki dan od 7.30 – 19.30, a subotom od 7.30 – 12.30. (PS/mš)

 

 

 

 

 

Foto: Ivo Cagalj/24sata; (ilustracija)

 

 

·         Splitska banka otvorila poslovnicu u Studentskom centru Zagreb

·         Kutak za studente s besplatnim internetom i studentom-bankarom

·         Nagradna igra za studente kojom mogu osvojiti džeparac od 500 HRK tjedno

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox