Sponzorski novac RK Podravka... nestao

USKOK je ovih dana posjetio i RK Podravku. Dalje.com navodi da je razlog pretrage sumnja da je nestao dio sponzorskog novca. Navodno su predmet istrage neki bivši i sadašnji zaposlenici kluba.

 

Saša Romac, član Podravkine uprave optužen u "aferi Spice", odgovoran je za vođenje kluba u razdoblju kada je klub zapao u dug od 10 milijuna kuna. Istražitelje USKOKA-a, kako doznaje portal, zanimaju tijekovi novca koji su iz prehrambene tvrtke prolazili klupskom blagajnom. Neki zaposlenici su navodno neovlašteno i protuzakonito uzimali Podravkin novac, namijenjen klubu, za vlastitu korist.
Iz redova kluba komentiraju samo to da ništa ne mogu komentirati. Prije mjesec dana USKOK je zatražio određenu dokumentaciju i mi smo ju predali – izjavila je Božica Palčić, klupska direktorica.

Zanimljiva je činjenica da je Ana Matišić, tajnica kluba u spornom razdoblju, prije dvije godine otišla iz kluba, ali zato je Marijan Domović, bivši direktor kluba, usprkos počinjenoj šteti, i dalje zaposlenik kluba, a prima i plaću od 7000 kuna. Kaznena prijava zbog milijunske štete RK Podravki dosad nije podnesena ni protiv njih, a ni protiv Saše Romca. (MJ)

 

Izvor: www.dalje.com
Foto: www.rk-podravka.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox