Šprajc ostao i bez Vijesti u 17 sati, kažnjen zbog izjave Jutarnjem listu

Zoran Šprajc neće voditi ni nove redizajnirane Vijesti u 17 sati, emisiju za koju je sam osmislio koncept i to zbog izjave dane Jutarnjem listu.

Odluku su donijeli šefovi Informativnog programa, Dražen Miočić i njegova zamjenica Sandra Križanec. Nove Vijesti u 17 sati vodit će Kristina Validžić i urednik Goran Brozović. Novinarka Elizabeta Gojan koju je Šprajc predlagao za suvoditeljicu na novim vijestima također više nije u ovoj priči.

Oko Dnevnika se stalno nešto mudruje i koncipira. I nakon pedeset godina tradicije news programa u svijetu, mi još uvijek iznova pokušavamo otkriti toplu vodu. A za Dnevnik mora vrijediti isto ono što mora vrijediti za svaki drugi televizijski proizvod informativnog programa. Kada je riječ o Dnevniku, bilo bi dobro da ga rade najbolji, rekao je Šprajc za Jutarnji list što se nije svidjelo šefovima na HTV-u.

Šprajc je rekao da neću sudjelovati u realiziranju Vijesti u 5, nego da će poput "svakog konceptualnog urednika, osmišljavati nove koncepte za neke druge emisije". (jk)

 

 

Izvor: www.jutarnji.hr
Foto: Antonio Bronic/PIXSELL 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox