Srb: Izgraditi cestu koja će povezati sjeverozapadnu i istočnu Hrvatsku

Predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb izjavio je na konferenciji za novinare u Virovitici da će najvažniji projekt HSP-a u četvrtoj izbornoj jedinici kojoj pripadaju Virovitičko-podravska i Osječko-baranjska županija, ako nakon izbora "bude u poziciji", biti izgradnja brze ceste kojom će se povezati sjeverozapadna i istočna Hrvatska.

 

Tim bi se projektom, rekao je Srb, oživjele gospodarske zone i potaknuo razvoj gospodarstva, a rasteretio bi se i promet podravskom magistralom. Hrvatska stranka prava, ako nakon parlamentarnih izbora "bude u poziciji" da sudjeluje u sastavljanju vlasti, inzistirat će na tom projektu, istaknuo je Srb.

Predsjednik Hrvatske stranke prava komentirao je i kako je kazao "prepucavanja" između srbijanskog predsjednika Borisa Tadića i predsjednice hrvatske vlade Jadranke Kosor. Potpuno je neprihvatljiv Tadićev komentar, ali i odgovor Jadranke Kosor. To nije primjereno državničko ponašanje, predsjednik vlade mora biti svjestan da u svojim javnim istupima predstavlja cijelu Hrvatsku - rekao je Srb. (Hina)

 

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox