Srb: Samo jaki HSP jamstvo da neće biti rasprodaje

Predsjednik HSP-a i nositelj koalicijske liste HSP-a i Hrvatske straže (HS) u IV. izbornoj jedinci Daniel Srb izjavio je danas u Osijeku kako ta politička opcija ne snosi odgovornost za politiku rasprodaje nacionalnog bogatstva i rušenja vrijednosti na kojima je stvorena hrvatska država, te da je za Hrvatsku jedini izlaz prestanak takve politike.

 

Na središnjem predizbornom skupu za IV. izbornu jedinicu Srb je u osječkom HNK-u kazao da se rast nezaposlenosti, pad industrijske proizvodnje i drugi gospodarski problemi ne mogu riješiti novim zaduživanjem i prodajom nacionalnih resursa.

Samo snažni HSP s velikim brojem saborskih zastupnika može biti jamstvo, da se neće prodavati HEP, "Hrvatske šume" i "Hrvatske vode", kao ni druge nacionalne vrijednosti - istaknuo je Srb dodavši da samo jaki HSP može "spriječiti pravosudnu agresiju, koja dolazi iz Beograda" Ocijenio je na kako na ovim izborima odlučuje o budućnosti, jer se Hrvatska nalazi pred odlukom o ulasku u Europsku uniju, što podupiru sve parlamentarne stranke, osim HSP-a, "koji ima koncept slobodne Hrvatske".

Kako je rekao, Hrvatskoj ne trebaju "španjolska nezaposlenost, grčka zaduženost, niti problemi Portugala i Italije" kao ni da, ulaskom u EU bude prepuštena na upravljanje nekom drugom. (Hina)

 

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox