Standard protekt - za financijsku zaštitu kod dužeg bolovanja, otkaza ili nezgode

Zagrebačka banka i Allianz uvode novo osiguranje u Hrvatskoj STANDARD PROTEKT koje građanima pruža financijsku zaštitu kroz isplatu mjesečnih naknada u slučaju otkaza ili duljeg bolovanja. Uz ova nova pokrića, Standard Protekt uključuje i jednokratne isplate za slučaj smrti od nezgode te u jednom od modela i isplatu dvostrukog osiguranog iznosa u slučaju smrti od prometne nezgode. Takvo osiguranje klijentima može bitno olakšati iznenadne teške životne situacije i zaštiti njihov standard u aktualnim vremenima.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja, mjesečna naknada isplaćuje se direktno na račun osiguranika ili korisnika koji može podmiriti troškove života, liječenja, prijevoza, podmiriti kreditne obaveze ili posljedično drugu očekivanu ili neplaniranu financijsku potrebu zbog povećanih troškova i smanjenih prihoda. Osiguranje se može ugovoriti brzo, bez dodatnih medicinskih provjera.
STANDARD PROTEKT ponuđen je u 4 paketa ovisno o rizicima od kojih se klijent može osigurati:
1. Osiguranje od otkaza, osiguranje dugotrajnog bolovanja i osiguranje nezgode – paket Crveni Standard Protekt
2. Osiguranje od otkaza i osiguranje nezgode – paket Zeleni Standard Protekt
3. Osiguranje dugotrajnog bolovanja i osiguranje nezgode – paket Plavi Standard Protekt
4. Osiguranje nezgode i lom kostiju - paket Žuti Standard Protekt
Pregled paketa i željenih iznosa osigurane svote:


Naknada za dugo bolovanje isplaćuje se u slučaju bolovanja ukupno dužeg od 45 dana. Može biti isplaćeno najviše 6 mjesečnih naknada po događaju.
Naknada za otkaz isplaćuje se u slučaju nezaposlenosti duže od 60 dana kod poslovno uvjetovanog otkaza. Mogu biti isplaćene najviše 3 mjesečne naknade po događaju.
Naknada za bolovanje i otkaz isplaćuje se počevši od 31. dana trajanja bolovanja/nezaposlenosti.
*u slučaju smrti uslijed prometne nezgode isplaćuje se dvostruki osigurani iznos
Osiguranici mogu biti osobe u dobi od 18 do 59 godina. Plavi, Zeleni i Crveni paketi namijenjeni su svim građanima koji danas ostvaruju redovni prihod od nesamostalnog rada, dok je Žuti paket namijenjen i osobama koje ostvaruju prihod od nesamostalnog rada, dakle samozaposlenim osobama, obrtnicima, slobodnim profesijama itd. Za ugovaranje Standard Protekta potrebno je imati ugovoren tekući račun u Zagrebačkoj banci.
Sve karakteristike i uvjete ugovaranja pojedinih modela moguće je provjeriti na www.zaba.hr ili u poslovnicama Zagrebačke banke.
Zagrebačka banka ima dugu tradiciju da u okviru svojih usluga ponudi i odgovarajuće modele osiguranja u vidu dodatne zaštite klijenata od neželjenih situacija. Sa Allianzom Zaba ima suradnju još od dolaska Allianza na tržište 1999. godine u raznim oblicima životnih i neživotnih osiguranja kojima se nastojalo omogućiti našim klijentima da svoje živote i imovinu zaštite kod etabliranog svjetskog osiguratelja. U suradnji sa Allianz osiguranjem, 2011. godine prvi je put na hrvatskom tržištu predstavljena usluga DUO PROTEKT štednja koja osigurava vlasnika oročene štednje od nesretnog slučaja i to u visini štednog uloga. Pozitivne reakcije klijenata na sve modele osiguranja očekivane su obzirom na sve veću važnosti dugoročne zaštite građana i njihovih obitelji u vrlo otežanim makroekonomskim okolnostima zemlje. (PS)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox