Štefanac i Tomašković nova pojačanja Sense Consultinga

Tvrtka Sense Consulting, specijalizirana za poslovno savjetovanje, odlučila se na još jedan značajan korak u širenju poslovanja. Od 1. srpnja tvrtki su se pridružila dva nova člana.

Na mjesto savjetnika za financijsko-investicijska pitanja te pripremu i razvoj investicijskih projekata dolazi Tatjana Štefanac – sveučilišna specijalistica za financijske institucije i tržišta, dok na poziciju starije savjetnice za projekte refinanciranja i restrukturiranja dolazi Tena Tomašković koja je posljednjih pet godina vodila financijske revizije u vodećoj svjetskoj revizorskoj kući Ernst & Young.  

Tatjana Štefanac sveučilišna je specijalistica financijskih institucija i tržišta te se pridružila timu Sense Consultinga u EU odjel gdje je izravno zadužena za financijsko-investicijska pitanja te pripremu i razvoj investicijskih projekata za financiranje iz nacionalnih fondova i fondova Europske unije. Štefanac se profilirala kao stručnjak u području financijsko-investicijskog savjetovanja zahvaljujući višegodišnjem radnom iskustvu u financijskom sektoru  i to domaćim i stranim investicijskim društvima i bankarstvu  kao i sektoru građevinarstva. Izrađivala je i strateške smjernice za povezivanje financijskih regulatora i privatnog sektora, nadzirala i implementirala nacrte i pravilnike za njihovo operativno provođenje. Štefanac posjeduje vrijedno iskustvo u području računovodstva za mala i srednja poduzeća, u sklopu kojeg je i certificirana za poslove vođenja računovodstva. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije, gdje je završila i poslijediplomski specijalistički studij iz područja financijskih institucija i tržišta.

Tena Tomašković novi je Senior Consultant u odjelu za financijsko-investicijsko savjetovanje. Tomašković će izravno raditi na projektima refinanciranja i restrukturiranja te izradi investicijskih studija. Dolazi iz jedne od vodećih svjetskih revizorskih kuća Ernst & Young, gdje je tijekom pet godina vodila veći broj revizija financijskih institucija, industrijskih tvrtki te neprofitnih organizacija. Tomašković je diplomirala  na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije, te je pred dobivanjem certifikata ACCA (Britanske udruge ovlaštenih certificiranih računovođa). (PS/JK)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox