Što rade Atenjani kad ne prosvjeduju?

Prosvjedi su veliki fizički i psihički napor, pa atenski prosvjednici nemaju snage za izlaske nakon prosvjenih sukoba. Tako je Atena, postojbina Sokrata, Platona i Aristotela, grad s najviše internetskih flertova u suvremenom svijetu, pokazala je nova studija.

 

Atena je zauzela prvo mjesto u "Svjetskoj ligi flerta" koja svrstava gradove po broju mjesečnih online flertova prosječnog korisnika na društvenoj mreži Badoo.com. Moskva je na drugom mjestu, a među prvih deset nalaze se još tri arapska (Tunis, Kuvajt, Bejrut), tri talijanska grada (Torino, Rim i Bari) te Kijev i Baku.

Madrid je 31. Pariz 38., London 57., Berlin 79., a New York 89. u studiji koju je proveo Badoo.com u gotovo 200 gradova širom svijeta. Autorica vodiča Lonely Planeta za Atenu Victoria Kiriakopulous izjavila je da ti rezultati ne predstavljaju iznenađenje jer je grčka prijestolnica zavodnički grad s hedonističkim stilom života. Badoo je jedna od najpoznatijih svjetskih internetskih društvenih mreža, a po nekim istraživanjima vodeća je među onima koje najmanje drže do privatnosti. (Hina/mš)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox