Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Napredak i povjerenje u modernoj ekonomiji

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito

Je li povijest uistinu hod prema boljem životu i većoj sreći? Da to i jest istina, kako bismo to znali?Hoćemo li sada zajedno locirati razloge za napredak? Pitanje je postavio čitatelj Poslovnog savjetnika, a odgovara Nadina Cvetko Borota.

Odgovor: Bilo da nas na bijeg u budućnost nagoni prošlost, bilo da žurimo u budućnost privučeni i povučeni nadom da će "naši poslovi cvjetati", jedini dokaz po kojem se možemo ravnati igra je sjećanja i mašte, a njih povezuje ili razdvaja naše samopouzdanje ili njegov izostanak. Ali, ako je samopouzdanje, umirujući osjećaj da vladamo sadašnjošću, jedini temelj na kojemu počiva ta vjera u napredak, ne čudi što je u naše vrijeme povjerenje nužno nesigurno i klimavo.

Cjelokupni odgovor potražite u broju travanj 2014. Poslovnog savjetnika. Više na linku....

 http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

PS/S.P.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

PS/S.P.

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox