Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Plaćanje liječničkog pregleda radnicima

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito
U prošlom broju Poslovnog savjetnika napisali ste da se dodatno ne oporezuju sistematski liječnički pregledi ako su omogućeni svim radnicima. Odnosi li se to i na slučaj kada je direktor društva ujedno i jedini zaposleni radnik u tom društvu? Na pitanje odgovara uredništvo Poslovnog savjetnika.

Odgovor:

Prema Zakonu o porezu na dohodak, dodatno se ne oporezuju i nisu dohodak sistematki liječnički pregledi koje radnik nije obvezan obaviti...(S.P.)

 

Cjelokupni odgovor potražite u broju lipanj Poslovnog savjetnika. Više na linku....

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox