Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Statusna tjeskoba

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito
Postala sam direktorica sektora od 60-ak zaposlenika. S tom pozicijom idu i određene beneficije, ne samo kroz plaću. Neke od njih uključuju i stvari s kojima se ne osjećam baš ugodno, jer mi se čini da me stavljaju na položaj u odnosu na druge zaposlenike na koje nisam navikla na prethodnim pozicijama (ogroman ured izdvojen od ostalih, službeni auto, tajnica, osigurano mjesto na parkiralištu...) Do sada sam se uvijek trudila da se ničim, osim radom i odgovornošću, ne istaknem od svojih suradnika. Ovo sada mi se čini da je pretjerano i da može štetiti odnosu koji sam stvorila s ljudima. Drugi mi kažu da je to normalno i da time pokazujem svoj autoritet. Što vi mislite?

Pitanje je postavila čitateljica M.J. iz Slavonskog Broda, a odgovor daje savjetnica Poslovnog savjetnika Jasna Belamarić.

Odgovor: Mislim da ste u pravu kad kažete da svoj autoritet želite prvenstveno pokazati onima što jeste i što činite. Odnos koji ste stvorili sa svojim suradnicima izuzetno je važan zalog za uspješan rad u budućnosti. Rastući i napredujući iznutra uspjeli ste se dokazati i pokazati....(PS/S.P.)

Cjelokupni odgovor potražite u broju listopad 2014.  Poslovnog savjetnika. Više na linku.... 

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox