Stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju: Umjetnost stvaranja online reputacije

Imam već izgrađen, uhodan biznis s poznatim brendovima. Tradicionalni kupci prepoznaju i potvrđuju kvalitetu brenda. No, želio bih svoj brend promovirati i na internetu i predstaviti ga novim potencijalnim kupcima - kako da komuniciram brendove na internetu? Pitanje je postavio čitatelj iz Rovinja, a na njega će odgovoriti stručni savjetnik časopisa Poslovni savjetnik, Vladimir Leutar.

U svakom broju tiskanog izdanja mjesečnika Poslovni savjetnik renomirani stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja iz područja prava, poreza, radnih odnosa i poslovanja tvrtki općenito

Odgovor: Ukoliko imate izgrađen posao i lagano postajete ili ste već postali prepoznatljivo ime u vašoj branši, nužno je da obratite pažnju na stvaranje svog vlastitog brenda na Internetu. Prije desetak godina je to u Hrvatskoj još uvijek bila sporedna stvar, no danas je to nužnost. Ukoliko ne izgradite svoju vlastitu online reputaciju moglo bi vam se lako dogoditi da to netko učini umjesto vas. U pravilu to znači...(LP)

Cjelokupni odgovor potražite u broju svibanj Poslovnog savjetnika. Više na linku....

http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

Ukoliko imate pitanje iz područja poreza, prava i/ili radnih odnosa za naše stručnjake, pitanje pošaljite na info@poslovni-savjetnik.com.

Uz pitanje pošaljite nam i broj R1 računa kojeg ste po uplaćenoj pretplati primili od nas. Na najzanimljivija pitanja pretplatnika Poslovnog savjetnika, dat ćemo pisane odgovore u jednom od idućih brojeva Poslovnog savjetnika. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox