Stručnjaci Poslovnog savjetnika rješavali porezne i pravne nedoumice 120 poslovnjaka

120 sudionika seminara

Seminar "Aktualnosti u primjeni novih propisa Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom, ovrha na plaći, osnivanje j.d.o.o.-a" u zagrebačkom hotelu Westin okupio je 120 sudionika, poslovnih ljudi iz pravne, računovodstvene, odvjetničke i menadžerske struke.

Savjetnici, stručnjaci iz časopisa „Računovodstvo i porezi u praksi“ (RiPup) i "Poslovni savjetnik" dipl. iur. Božo Prelević, mag. oec. Igor Milinović, mag. oec. Neven Baica i mr. sc. Zdravko Baica detaljno su educirali i odgovarali na pitanja sudionika o primjeni novog Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, naknadi u slučaju zakašnjenja plaćanja, rizicima u financijskom poslovanju, pokretanju postupka predstečajne nagodbe, tijeku predstečajne nagodbe, planu financijskog restrukturiranja i drugim povezanim temama.Uz to polaznici seminara imali su priliku saznati novine od 15. listopada 2012. godine vezane za provedbu ovrhe na plaću te se iscrpno informirati o osnivanju jednostavnog d.o.o.-a.

Također, stručnjaci RiPup-a i Poslovnog savjetnika upoznali su polaznike s fiskalizacijom u prometu gotovinom: tko su obveznici primjene Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom, rokovima uvođenja fiskalnih blagajni, provedbi postupka fiskalizacije blagajni te drugim pitanjima iz ovog područja.

Ovo je još jedan u nizu edukacijskih programa za poslovne ljude koji se održao u sklopu Akademije Poslovnog savjetnika. Pretplatnicima časopisa Računovodstvo i porezi u praksi i Poslovni savjetnik savjetnička služba svakim danom je na raspolaganju od 8.30 do 13 sati putem telefona (temeljem pristupnog PIN-a koji se nalazi na vašem računu za pretplatu) ili osobnim konzultacijama (osobne konzultacije možete naručiti na telefon 49 21 737, naplata po satnici poreznog/pravnog savjetnika, nije uračunato u cijenu pretplate).

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox