Šuici zasmetale nošnje, Bebić poručio: Morate me trpiti još dva dana

HDZ-ova zastupnica Dubravka Šuica  izjavila je kako ju čudi što predsjednik Sabora Luka Bebić nije upozorio HDSSB-ove zastupnike da slavonski šeširi na njihovim glavama nisu primjereni za sabornicu, na što joj je Bebić odgovorio kako se uvijek drži Poslovnika, te da će ga ionako "trebati trpiti još dva dana".

Imam potrebu komentirati njegov šešir i čudim se da ga niste, gospodine predsjedniče, na to upozorili bez obzira što nije poslovnički", poručila je Šuica Bebiću.

Predsjednik Sabora joj je odgovorio: Inače, što se tiče kako ja reagiram na pojedine ispravke, replike i da li trebam opominjati, neopominjati, znate što, trebat ćete me još trpiti dva dana u tom pogledu, da ja zadržim neki svoj način kako sam vodio Sabor u ove četiri godine, pa izdržite i ova dva dana, neće nikome propasti ništa.

Vinkovićev poziv HDZ-ovcima da počnu "suvislo i pametno govoriti"  Borislav Matković (HDZ)  je protumačio kao poruku da "s ove strane sabornice (HDZ-ove) sjede budale i glupi ljudi", na što mu je Vinković odgovorio: Nisam to rekao u svom govoru, a ako ste se vi prepoznali ovako kao što ste rekli onda je to vaša stvar. (Hina/jk) 

 

 

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox