Suradnja FlixBusa i riječkog Cammea

FlixBus, sinonim za putovanja autobusima te Cammeo, koji je krenuo iz Rijeke 2006. godine te tako već šesnaest godina pruža uslugu prijevoza po narudžbi milijunima zadovoljnih korisnika, kreću u suradnju. Konceptom integriranog prijevoza, u kojem se autobusni prijevoznik brine o prijevozu putnika na većim udaljenostima, dok se taxi prijevoznik pobrine za siguran dolazak do krajnje destinacije, putnicima je osigurano potpuno rješenje za sve potrebne prijeđene kilometre u njihovom putovanju.  


Ovakvim oblikom prijevoza, FlixBus i Cammeo postaju sigurni partneri putnicima koji osim udobne i povoljnije vožnje, nude održivi način prijevoza te jednostavnost u putovanju. Upravo ovakav prijevoz koji omogućuje kombinaciju više oblika prijevoza postaje alternativa korištenju mnogobrojnih osobnih automobila te ima jednu od ključnih uloga u ekološkoj osviještenosti putnika.    

Sigurno i udobno do željene adrese i po danu i po noći

Nakon što je ovaj koncept putovanja prihvaćen diljem Europe, sve više je prihvaćen i u Hrvatskoj. Ova je usluga dostupna u svim gradovima u kojima FlixBus i Cammeo zajedno prevoze putnike, poput Zagreba, Rijeke, Osijeka, Varaždina, Splita, Zadra i mnogih drugih.

Tijekom veljače, putnici koji koriste FlixBus i Cammeo moći će preuzeti svoj popust od 15% koji će se moći iskoristiti sve do kraja lipnja, 2022. godine, unutar Hrvatske te isključivo za kupovine putem aplikacija.

Prilikom preuzimanja Cammeo aplikacije te nakon korištene taxi vožnje, u svom mailu s računom za Cammeo vožnju, putnici dobivaju i popust na vožnju FlixBusom, dok putnici nakon kupovine karte za FlixBus tijekom veljače mogu putem ovog linka saznati kako  za Cammeo vožnju. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox