Svjetska kvaliteta je već u Hrvatskoj

FOTO BY STAJDUHAR

Kad se odlučite na usluge estetske kirurgije zasigurno je izrazito važan izbor ustanove i osobe kojoj ćete se prepustiti. Stoga je neophodno poznavati tržište usluga na polju estetske kirurgije.


Hrvatska je posljednjih godine jako napredovala na polju estetske kirurgije, a Centar za estetsku kirurgiju Zoran Žgaljardić je vrlo visoko pozicioniran čemu svjedoči i činjenica da je na prošlogodišnjem prestižnom natjecanju na estetskom kongresu Anti-age & Beauty Trophy u Monte Carlu, koji je održan u Forumu Grimaldi uvršten među finaliste u dvije kategorije.

Kategorije su bile Best Clinical Case u laserskoj tehnologiji za oblikovanje tijela, a druga kategorija u kojoj se renomirani kirurg plasirao među finaliste jest kirurško pomlađivanje lica.

Prema riječima doktora Žgaljardića sigurnost njegovih pacijenata je na prvom mjestu i naglašava da nije dovoljno znati kako izvesti operaciju, nego kada se može i smije operacija izvesti i što je najvažnije – kada ne treba operirati.

Centar za estetsku kirurgiju višestruko je nagrađivana poliklinika. Još 2008. doc. dr. sc. Žgaljardić uvršten je među 100 najboljih kirurga svijeta, a 2014. ušao je u Hall of Fame WAOCS-a (World Academy for Cosmetic Surgery).

Dobitnik je i European Quality Award u suradnji s European Medical Association, a THE BIZZ AWARDS nagrada ih čini posebno ponosnima jer su se našli u krugu najcjenjenijih svjetskih brendova  za uspješno poslovanje.

U iznimnoj konkurenciji i društvu istaknutih regionalnih poslovnih pojedinaca, vodećih pružatelja medicinskih usluga i međunarodnih stručnjaka u domeni kvalitete, upravo se Centar za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić istaknuo kao brend koji se s pravom ponosi svojom europskom kvalitetom, te je proglašen najboljom medicinskom ustanovom u regiji i okrunio nagradom "European Quality Award".

Stoga je zadovoljstvo znati da ne moramo putovati izvan Hrvatske da bismo bili sigurni da smo u rukama svjetskih stručnjaka na području estetske kirurgije.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox