Svjetski dan poduzetnica 19.11.2017.

U Hrvatskom novinarskom dom u Zagrebu 19. studenoga od 11 sati obilježit će se Svjetski dan poduzetnica na kojemu će voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Sanela Dropulić predstaviti svoj novi uradak.


Na temelju desetogodišnjeg istraživanja, te održanih predavanja, kako u Hrvatskoj tako i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji, Sanela Dropulić napisala je knjigu koja se bavi krucijalnim propitivanjem poduzetništva - kako biti uspješan.

Promocija knjige bit će dio proslave 19. 11. 2017., svjetskog dana poduzetnica, koji će se obilježiti u Hrvatskom novinarskom domu u Zagrebu od 11 do 13 sati.

"Imala sam priliku učiti, boraviti i gledati kako poduzetnici u Sjedinjenim Američkim Državama doživljavaju neuspjeh u poduzetništvu gdje je on definitivno naučena lekcija nakon koje se ide dalje. Još snažnije, upornije, nepokolebljivije. Žao mi je što na prostorima jugoistočne Europe nema takvih karakternih crta i odlučnosti te mentalne snage mnogih poduzetnica i poduzetnika, iako to vrlo lagano možemo probuditi i primjenjivati. Upravo je moja knjiga "Ne posustani, ne odustani!" svojevrsni recept kako zaviriti u svoju dušu, ali i poslovne sadržaje, okolnosti, uvjetovanosti da bi bili uspješni i prije svega da na tom putu ne posustanemo i ne odustanemo od svojih ciljeva" - rekla je autorica prvog vodiča za uspjeh u poduzetništvu u jugoistočnoj Europi Sanela Dropulić koji će od prvog dana studenoga biti u prodaji putem Virtualnog poduzetničkog centra.

"S obzirom da je veliki broj poduzetnica i poduzetnika, članica i članova Virtualnog ženskog poduzetničkog centra osobno sudjelovao u nastanku knjige, ali će i pomoći njezinom kupnjom, prva i osnovna misao vodilja bila je iskoristiti knjigu za promociju poduzetništva kao najboljeg karijernog izbora za sve koji u sebi imaju želju biti sami sebi šefovi. Sav prihod od knjige bit će utrošen na organizaciju edukacija koje su prijeko potrebne na ovim prostorima, jer se o poduzetništvu ne uči ni u osnovnim ni u srednji školama, te sporadično na visokoobrazovnim institucijama, što je prilično nedovoljno. U cilju ne samo potaknuti poduzetnice i poduzetnike da razmišljaju pobjednički i nepokolebljivo spram svojih poslovnih aktivnosti, želja mi je i obrazovati ih kako to postići te kako što učinkovitije proći kroz sve izazove i ići prema cilju sa što manje grešaka - najavila je Sanela Dropulić uoči skorog predstavljanja knjige u Zagrebu.

"Ne posustani, ne odustani!" otkriva razloge zbog kojih jugoistočna Europa ne doživljava uspješne ljude kao motivaciju i inspiraciju za vlastiti uspjeh, nego najčešće metu osuda, proganjanja, mržnje, tračeva i nerijetko podvala.

Knjiga potiče kroz različite vježbe i prije svega promišljanja, jačanje vlastitog pobjedničkog karaktera, razvoja optimizma pa čak i kad nam se čini sve bezizlazno te promiče pozitivno razmišljanje i djelovanje, kao ključni razlog zbog kojega ćemo biti u stanju doći do uspjeha. Prve koje su pročitale knjige bile su poduzetnice od Makedonije do Slovenije, uspješne ne samo u svom poslovnom poduhvatu, nego i javnom radu, te su nakon čitanja - složne u jednom - ova knjiga prijeko nam je trebala, ne samo da naučimo nikada ne odustati od svojih namjera, nego da se i podsjetimo što nam je raditi, ako se pokolebamo na svom putu prema uspjehu.

Knjigu možete po cijeni od 100 kn naručiti putem maila info@poduzetnica.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox