Test ljetnih guma 2011: Koje su najsigurnije?

Najveći finski auto magazin "Tekniikan Maailma" objavio je u svom novom izdanju (6/2011) test ljetnih guma 2011. Na testnom vozilu Audi A3 testirale su se gume dimenzija 205/55 R16 V.

 

Najviša ocjena - gume Continental Premium Contact 2

Ispitivanje je provedeno u suradnji finskog „Test world“ sa Continentalom iz Uvalde (SAD) i Contidromom u Njemačkoj.

Najviše ocjene na testu dobile su gume Continental Premium Contact 2. Glavne karakteristike tih guma (proizvedene u tvornici Sarreguemines) su:
- Sigurno upravljanje vozilom na mokrim i suhim površinama
- Odlično prijanjanje na mokrim i suhim površinama
- Ugodna vožnja bez buke
- Dobar otpor kotrljanja.

Tvrtka Auto Hrvatska Dijelovi prodaje u sklopu asortimana guma Continental gume putem prodajno-servisne mreže AH Servis. Mreža prodajno-servisnih centara AH Servis posluje u organizaciji tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi, članice poslovne grupe Auto Hrvatska. Korisnicima na 28 lokacija u Hrvatskoj omogućuje dostupnost visokokvalitetnih rezervnih dijelova, guma i opreme, kao i usluge brzog servisa za osobna i laka dostavna vozila, što uključuje montažu guma, kompjutorsku geometriju kotača, izmjenu ulja i filtera, ispušnih sustava, kočnica, amortizera i ovjesa, akumulatora te kontrole i punjenja klima-uređaja, s posebnom pažnjom na poštivanje svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu.

U ponudi su najuglednije svjetske marke kvalitetnih proizvoda kao što su Continental, Toyo Tires, Pirelli, Michelin, Sava, Goodyear, Bosch, Castrol, Valvoline, Shell, Bilstein, Narva, Banner, Sachs, Textar, Asso, Fag, Facom, Beissbarth i drugi. (PS/MJ)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox