Tim Sense Consultinga dobio novu poslovnu savjetnicu

Uspješnom konzultantskom timu Sense Consultinga, vodeće hrvatske tvrtke za poslovno savjetovanje, pridružila se Lana Cej, magistra ekonomije.
Cej će na mjestu savjetnika biti zadužena za podršku menadžmentu i pružanje savjetničkih usluga uključujući i pripremu investicijsko-financijskih projekata, razvoj projekata za financiranje iz fondova Europske unije i financijskih institucija te cjelokupne podrške klijentima u financijskim aspektima poslovanja.

Lana Cej magistra je ekonomije, obrazovana na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Menadžment. Svoje iskustvo rada stjecala je u udruzi mladih menadžera i poduzetnika YES - Young Executives Society, te aktivno sudjelovala u radu CROMA-e, Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika.

Zadovoljstvo nam je objaviti da se Sense Consulting timu na specijaliziranoj  poziciji pridružila Lana Cej,  koja će svojim znanjem i nastavkom izgradnje na već postignutom poslovanju naših stručnjaka uvelike doprinijeti daljnjem razvoju, kako domaćeg, tako i međunarodnog usmjerenja tvrtke, istaknuo je direktor tvrtke, Vedran Antoljak.

Rastom poslovanja tvrtka Sense Consulting kontinuirano ojačava vlastiti tim stručnjaka, nadograđuje interne kompetencije i mrežu suradnika kako bi svojim klijentima mogla pružiti još kvalitetniju uslugu. (PS/JH)

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox