Tim za budućnost: Imenovana nova Uprava HŽ Putničkog prijevoza

 U skladu s najavom predsjednika Uprave HŽ Holdinga Zlatka Rogožara, da će među prvim potezima imenovati novi tim koji će moći udovoljiti zahtjevima nove orijentacije restrukturiranja i pojačanog zamaha investicija, danas je održana Skupština društva HŽ Putnički prijevoz,d.o.o na kojoj je imenovana nova dvočlana Uprava.

 

Na dužnost predsjednika Uprave HŽ Putničkoga prijevoza d.o.o. imenovan je mr. Renato Humić, a na dužnost člana Uprave HŽ Putničkog prijevoza d.o.o. mr. Mario Musa.

Marijan Klarić, dosadašnji predsjednik Uprave HŽ Putničkog prijevoza i član Uprave HŽ Hrvatske željeznice holdinga koji je te dužnosti obavljao od 30. rujna 2005. ostaje na dužnosti člana Uprave HŽ Hrvatske željeznice holdinga d.o.o.

 

Mr. Renato Humić, rođen je 1970., diplomirao je na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, magistar je ekonomije, a cijelu svoju karijeru, koja je počela 1997., proveo je na željeznici. Na dužnost predsjednika Uprave HŽ Putničkoga prijevoza d.o.o. dolazi s dužnosti člana Uprave HŽ Putničkog prijevoza d.o.o.

 

Mr. Mario Musa, rođen je 1974., diplomirao je na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i magistrirao na poslijediplomskom studiju iz poslovne ekonomije na poslovnoj školi (MBA) u Bledu. Dolazi s dužnosti mjesta predsjednika Uprave HŽ-ove tvrtke kćeri POSIT d.o.o na koje je bio imenovan u studenomu 2009. godine. Prije dolaska na željeznicu radio je u OMV-u Hrvatska, Deloitte d.o.o Zagreb i Siemensu d.d. Zagreb.

 

Ta imenovanja nastavak su stvaranja nove kadrovske garniture na način da se, gdje god je to moguće, koriste svi raspoloživi kadrovi unutar sustava čija je prednost poznavanje problematike poslovanja, stoji u priopćenju HŽ-a. (PS/MJ)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox