Tino Kera novi kreativni direktor agencije BBDO Zagreb

Tino Kera novi je kreativni direktor marketinške agencije BBDO Zagreb. Na toj poziciji pridružit će se postojećem kreativnom direktoru Almiru Okanoviću s kojim će biti zadužen za vođenje petnaesteročlanog kreativnog tima. Prije dolaska u BBDO Kera je četiri godine radio kao Copywriter u agenciji Gray. Nakon toga prešao je u agenciju Studio marketing JWT gdje je 10 godina proveo na poziciji Creative Directora.

Značajan dio iskustva stekao je radeći s velikim brojem klijenata kao što su VIP, Podravka, Mazda, Cedevita bomboni, CineStar, Kraš, Nestle, Mercedes, Knorr, Signal, Rexona, Labud, OTP banka, Coca Cola, Fanta, Jacobs, Philladelphia, Wilkinson, Iveco, HVB banka, Mercator, Alpsko mlijeko i dr.

Neki od glavnih klijenata na kojima će raditi u agenciji BBDO bit će Podravka, Dukat, Zagrebačka pivovara, American Express, Adidas, INA, HP, Westgate i drugi.

BBDO Zagreb dio je najvećeg svjetskog komunikacijskog holdinga. Na hrvatskom tržištu posluje od 1990. godine, a u protekle 23 godine agencija je radila kampanje za sve važnije hrvatske kompanije i brandove. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook /LinkedI /Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox