Tiskano izdanje Poslovnog savjetnika dobilo multimedijalnu aplikaciju za korisnike Ipad uređaja

Prva hrvatska multimedijalna aplikacija poslovnog tiskanog izdanja

Business Media Group, izdavač poslovnih časopisa i portala, za svoje izdanje, mjesečnik Poslovni savjetnik izradio multimedijalnu verziju tiskanog izdanja za korisnike Ipad uređaja.

Multimedijalna aplikacija Poslovnog savjetnika je nadogradnja u proširenom obliku tiskanog izdanja časopisa i služi za pristup digitalnom sadržaju redovnog i specijalnih izdanja ovog poslovnog mjesečnika koji je obilježio deset godina redovnog izlaženja.

Sadržaj časopisa i svi linkovi na oglasnom prostoru, kao i na nekim drugim tekstovima i fotografijama su aktivni na način da korisnik može, ukoliko ima pristup internetu, vidjeti audio, web i video sadržaj. Besplatan pristup digitalnom, multimedijalnom izdanju imaju svi pretplatnici tiskanog izdanja Poslovnog savjetnika. Na taj način pretplatnicima smo omogućili da aktulani broj, kao i starije brojeve na koje su pretplaćeni, pročitaju na svom Ipad uređaju gdje god se nalazili, u zemlji ili inozemstvu, te da uživaju u novoj dimenziji čitanja kroz video, web i audio sadržaj. Aplikaciju je izradila tvrtka Max dizajn iz Zagreba.“, rekla je Sandra Mihelčić, direktorica medijske grupe Business Media Group.

„Izrada ove multimedijalne aplikacije korak je dalje u poslovnom izdavaštvu, a u skladu sa svjetskim trendovima i zahtjevima tržišta. Prema podacima Gfk grupe u periodu siječanj-listopad 2014. na području Hrvatske, Slovenije i Srbije prodano je 8.948 tableta marke Apple. Vjerujemo kako je broj stvarnih korisnika tableta, a posebno Ipad uređaja, znatno veći, i to su svakako korisnici kojima se kroz ovu aplikaciju Poslovnog savjetnika želimo obratiti. Velika čast nam je što je časopis Poslovni savjetnik plasiranjem ove multimedijalne aplikacije pionir na hrvatskom tržištu u segmentu poslovnog izdavaštva. Svjesni smo da samo kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu, pozitivnim stavom i inovacijama možemo klijentima jamčiti vrhunske proizvode i usluge“, pojasnio je Josip Žagar, iz tvrtke Maxdizajn.

Multimedijalnu aplikaciju Poslovnog savjetnika za korisnike Ipad uređaja možete preuzeti ovdje: https://itunes.apple.com/us/app/poslovni-savjetnik/id954262963

Za više informacija možete se obratiti na  broj telefona 01 49 21 742 ili na info@poslovni-savjetnik.com. (PS)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox