Tko želi uzeti plaćanje u svoje ruke?

Usluge servisa ePošta Hrvatske pošte dostupne su i na pametnim telefonima i tabletima uz pomoć aplikacije mPošta. Aplikacija omogućuje korisnicima još jednostavnije, brže i pristupačnije korištenje usluga servisa ePošta. Dovoljno je imati pametni telefon ili tablet i pristup internetu kako bi korisnik preuzeo aplikaciju te u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta pristupio servisu ePošta. Svi korisnici servisa ePošta mogu aktivirati aplikaciju pomoću korisničkih podataka.

Svi koji preuzmu aplikaciju, a nisu korisnici servisa mogu vrlo jednostavno i besplatno u bilo kojem poštanskom uredu popuniti zahtjev za pružanje usluge. Korištenjem aplikacije mPošta servis ePošta još je bliži, brži i jednostavniji za korištenje.

Slikanje naloga za najbrže plaćanje računa

mPošta pruža mogućnost plaćanja računa opcijom „Slikaj nalog“. Ova opcija omogućava skeniranje 2D barkoda ili uplatnice. Tako korisnik može platiti sve svoje račune jednostavno i brzo, bez ručnog unosa podataka.

Uz pomoć aplikacije mPošta mogu se koristiti i gotovo sve ostale funkcionalnosti servisa ePošta – od primanja računa i ostalih dokumenata do slanja pisama i poruka. Uz mPoštu plaćanje računa napokon je u vašim rukama!

Servis ePošta za pravne osobe

Pravnim osobama servis ePošta omogućuje znatno jednostavnije upravljanje računima i ostalim dokumentima, jer integracijom s uslugom ispisa i fizičke distribucije nudi cjelovito rješenje za izradu i isporuku pošiljaka (izrada pošiljaka, elektronička distribucija i fizička isporuka pošiljaka).

Korištenjem servisa ePošta pravne osobe postižu uštede u troškovima tiska, papira, omotnica i opreme za ispis, učinkovitiju i bržu naplatu potraživanja te im je na raspolaganju mogućnost slanja promotivnog materijala, ali i preporučenih pošiljaka – sve to u sigurnom okruženju (svi su dokumenti digitalno potpisani).

Sve informacije o servisu ePošta i aplikaciji mPošta korisnicima su dostupne u poštanskim uredima i kod poštara, pozivom na broj: 072 500 501, na elektroničkoj adresi podrska@eposta.hr te na internetskim stranicama www.eposta.hr.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox