Tomašić: Kome je Hrvatska u srcu, a kome u džepu?

Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a "Dr. Ante Starčevića", izjavila je u Osijeku da će ta stranka na parlamentarne izbore izići samostalno te da žele pokazati kako nisu željni vlasti radi vlasti, već da se u politici može uspjeti i poštenim radom.

Na konferenciji za novinare Tomašić je ocijenila da su u Hrvatskoj danas moralne vrijednosti potpuno izokrenute te da je zemlja u teškoćama "zahvaljujući političarima koji se nisu brinuli za narod, nego samo za sebe". Pogledajte njihove imovinske kartice i odmah ćete znati tko je radio za Hrvatsku, a tko za sebe, te komu je Hrvatska u srcu, a komu u džepu - kazala je Tomašić.

Kriminalci se ne mogu obračunati s kriminalom

Poručila je da treba razmišljati o tome kako osigurati dobru budućnost mladim ljudima, koji svojim poštenjem i znanjem žele Hrvatsku vratiti na mjesto koje joj pripada, a ne promovirati ljude koji su pokrali državu i ujedno su "društvena krema". Ocijenila je kako negativne pojave mogu "zaustaviti ljudi čista obraza", koji svojim djelovanjem mogu pokazati da se lopovluk ne isplati. (Hina/mš)

 

 

 

 

 

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox