Trebate brz, siguran i pouzdan Cloud u Hrvatskoj? Za Vaš siguran korak po oblacima tu je Setcor Cloud!

Setcor Cloud vam omogućuje korištenje virtualnih servera (VPS) smještenih u najsigurnijem Data centru u Hrvatskoj (Tier 3 kategorije).


Naše Cloud rješenje omogućuje tvrtkama kreaciju željenog data centra korištenjem samo web preglednika, uključujući kompletnu infrastrukturu i sve ostale elemente. Danas to predstavlja značajnu promjenu za IT organizaciju jer se sustavi koriste kada su potrebni i koliko su potrebni, bez inicijalnih investicija i to po principu se plati koliko se i stvarno potroši, a sam data centar se naručuje kroz nekoliko jednostavnih klika miša. Setcor rješenja će klijentima značajno smanjiti potrebu za gubljenjem ogromnih količina novca i ljudskih resursa u pokušaju upravljanja svojim ICT problemima.

Umjesto fokusiranja na rješavanje ICT problema možete se u potpunosti  usredotočiti na jačanje svoje pozicije na tržištu ili se širiti na novom, a nas ostaviti da upravljamo vašim ICT potrebama te brinemo o kompletnoj infrastrukturi tvrtke, uključujući upravljanje i održavanje ICT kapacitetima. Osim toga pružamo korisniku rješenje za sigurnu mrežu njegovog data centra, koji prethodno može samostalno kreirati zahvaljujući online alatu.

Jedna od posebnih Setcor značajki je alat koji svim korisnicima omogućava kreaciju željenog data centra korištenjem samo web preglednika, uključujući kompletnu njegovu infrastrukturu i sve elemente. Nakon provjere tehničkih značajki, korisnik jednostavnim klikom naručuje svoj data centar. Na isti način na koji su naši korisnici upravljali svojim dosadašnjim vlastitim podatkovnim centrima nastavljaju upravljati novim data centrom na našoj infrastrukturi zadržavajući potpunu kontrolu nad svim elementima. Uz nas korisnik zadržava prijašnji način poslovanja i upravljanja, ali uz puno bržu reakciju u slučaju povećanja ili smanjenja potrebnih kapaciteta u ICT infrastrukturi koji su potrebni za ispunjavanje određenih poslovnih potreba i zahtjeva, a uz znatnu redukciju cjelokupnih troškova poslovanja.

Pružamo usluge koje su potrebne svakoj tvrtki koja želi poslovati na transparentan i konkurentan način. Svim našim korisnicima osiguravamo platformu vrhunske kvalitete i pouzdanosti, a za upravljanje tom infrastrukturom nisu potrebna nova znanja niti neka posebna prilagodba zaposlenika.

 
PROMO 
Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox