Treći napad na vozače Taxi Cammea u samo mjesec dana

Foto: Ilustracija/Marijan Susenj/PIXSELL

Zdenko Banić, vozač Taxi Cammea, napadnut je jutros u naselju Trnsko i to od trojice mladića koji su ga pritom omamili elektrošokerom i otuđili mu torbu s gotovo svim službenim i osobnim dokumentima. 

Novi napad na vozače Taxi Cammea nažalost je tek jedan u nizu okrutnih napada na vozače ovog taksi prijevoznika u posljednjih mjesec dana.

Napadi na vozače događali su se i prije, ali nakon posljednja tri okrutna incidenta, koji su se pritom dogodili u veoma kratkom periodu, naši su vozači u strahu. Krajnje je vrijeme da se ovakvim napadima i razbojništvima stane na kraj! Zato pozivam i ostale taksi prijevoznike, kao i predstavnike svih službi javnog prijevoza, čiji djelatnici svakodnevno prolaze kroz slične situacije i neugodnosti kao i taksisti, da zajedno sjednemo za stol i odlučimo koje korake poduzeti kako bi trenutnu situaciju promijenili, izjavio je Dražen Medić, tehnički direktor Taxi Cammea Zagreb.

Napadnuti Zdenko Banić nema težih fizičkih posljedica te je nakon napada prebačen u policijsku postaju u Krugama kako bi podnio službeni iskaz o incidentu. Službena istraga je u tijeku.

Podsjetimo, ovo je treći napad na vozače Taxi Cammea u samo mjesec dana. Saša Munđer napadnut je 24. listopada od strane nepoznatog počinitelja, koji ga je pritom zatvorio u prtljažnik, vozio po gradu i ostavio ga tako u zagrebačkom naselju Savica. Samo četiri dana poslije, dva razbojnika nasrnuli su na drugog vozača Taxi Cammea tako što su ga onesposobili suzavcem za oči te mu ukrali utržak od nekoliko tisuća kuna. (PS/HT)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox