Turistička burza New Travel Europe Mart u Dubrovniku

U Dubrovniku će se od 13. do 15. travnja održati turistička burza New Travel Europe Mart, a organizator burze je tvrtka "William H.Coleman Inc.", izvijestili su iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

 

Izlagači, tvrtke iz Hrvatske, Albanije, Češke, Mađarske, Slovenije, Crne Gore, Litve susrest će se s potencijalnim kupcima turističkih usluga, a potencijalni kupci, turoperatori, "decision makeri" zakazali su unaprijed dogovorene sastanke sa tvrtkama iz navedenih zemalja.

New Europe Travel Mart (NETM) u Dubrovniku će okupiti agencije i turoperatore sa svjetskog tržišta s ciljem upoznavanja turističkih proizvoda u Hrvatskoj i zemljama regije. Na NETM je prijavljena 51 strana tvrtka sa 64 predstavnika, a svoju će ponudu predstaviti 43 tvrtke većinom iz Hrvatske s ukupno 66 predstavnika.

Osim poslovnog dijela turističke burze sudionicima je ponuđen niz programa za upoznavanje sa povijesnim zanimljivostima Dubrovnika. Organizaciju ove turističke burze poduprla je Hrvatska turistička zajednica, TZ Dubrovačko-neretvanske županije i TZ Grada Dubrovnika (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox